Öppettider

Nu ändrar vi våra öppettider.
De nya tiderna är:
Måndag-Fredag 09:00-18:00
Lördag 10:00-15:00

Från och med vecka 10 kommer vi även att ha
öppet till kl 20:00 på Torsdagar.

Välkomna in!

Massor av nytt!

             

För några dagar sedan kom Midbecs nyheter. Tre nya kollektioner, Portofino, Okidoki och Showstopper. Bilderna här ovan är just från Showstopper som är en färgstark och modern nyhet med brittiska influenser, väl värd att titta i!
I dag har även det vi beställde från Kids Concept kommit. Många glada och uppiggande barnprylar, allt från pruttlera och sugrörsmuggar till princesssmyckeskrin.
Välkommen in så visar vi mer nyheter!


Korklaminat
För ett par veckor sedan fick vi prover på Golvabias nya golv, korklaminat. 

Ett nytt typ av golv som består av naturmaterialet kork som framställs i en förnyelsebar och mijövänlig tillverkningsprocess där träden inte ens behöver sågas ner.

Golvet består av ett mjukt sviktande skikt av naturmaterialet kork, vilket gör det varmt och skönt mot kroppen. Samtidigt dämpar skikten av kork både stegljud och störande slammer.

Med korklaminat slipper du oroa dig för märken, fläckar och slitage. Trots den mjuka ytan är det lika slitstarkt som högtryckslaminat.

Golvet finns i flera olika nyanser av kork - Corkkomfort, eller högklassiga trä- och klinker mönster som tilltalar de kräsnaste ögon - Vinylkomfort

Välkommen till oss!


Lady Supreme FinishLADY Supreme Finish har en suverän utflytning som ger snickerier som lister
möbler, dörrar och paneler en jämn och vacker yta. Den går självklart
att få i massor av fina kulörer. Välkomna in!

RSS 2.0