Boråstapeter satsar på mönster från världens alla hörn

Boråstapeters nya eleganta kollektion Ornament låter tapeterna smycka väggarna med olika mönster.  Mönster som sätter prägel på rummen och inte räds att tala för sig i jordnära färger. Kollektionen riktar sig till människor som vågar låta reseintryck från hela världen ta plats på väggarna, som samtidigt värdesätter en exklusiv känsla.Tapeterna vänder sig till kultur- och designintresserade människor som inte räds att låta tapeterna stå för utsmyckningen i ett rum.

– Resandet är en stor och spännande del av våra liv, vi vill öppna upp för möjligheten att visa det även med tapeter, säger Hanna Wendelbo-Hansson, designansvarig på Boråstapeter. Våra erfarenheter definierar oss som personer, fortsätter hon, och vi menar att individens personlighet ska speglas i tapeterna.

Kollektionen Ornament har funnit inspiration från både öst och väst, med allt från små mönster till stora medaljonger. Färgskalan går i dova färger med inslag av metallic och gör sig bäst på flera väggar i ett rum.

Boråstapeter vill att tapeterna ska få ta större plats i inredningen och inte stå i bakgrunden för övriga detaljer. Tapetdesignen är utformad för att sätta prägel på väggarna och komplettera ett i övrigt stilrent möblemang.

Källa: Pressrelease Boråstapeter


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0